Jobb & engagemang

 

2008-2017 jobbade jag som koordinator för Trafik i Mälardalen på SJ, samt under 2017 även som ansvarig för SJs kunderbjudande inom biljetter. Mer info (PDF)

Förutom kundärenden, marknadsfrågor, ansvar för webb, kundtidning och FB-sida, koordinerade jag TiM-styrelsens och arbetsgruppernas arbete. I styrelsen satt bland annat VD för SJ och SL, samt förvaltningscheferna för de regionala kollektivtrafikmyndigheterna, medan arbetsgrupperna bestod av representanter från de olika TiM-parterna inom Marknad&Försäljning samt Planering&Kvalitet. Ett kul jobb med mycket tuttifrutti!

Korsordsbyran_logo

2005-2015 hade jag en egen liten firma som korsordskonstruktör parallellt med mitt heltidsjobb. Som familjefar fick jag dock prioritera bort detta extraknäck när vi blev fyra i familjen…

2006-2012 var jag engagerad som styrelseledamot i Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF), vilket bland annat lett mig till uppdrag som delegationsledare på tre Student-VM och två Universiader (Student-OS) 2008-2012. Det hela började med att jag var med om att  grunda studentidrottsföreningen ELSA sommaren 2004.

Under 2013 var jag bildredaktör för en bok som vi gav ut i samband med SAIFs 100-årsjubileum.

centrum_tonad_mini

Hösten 2008 återupptog jag mitt hyfsat regelbundna motionerande igen efter många år av dålig kontinuitet. Mycket tack vare den fantastiska orienteringsklubben Centrum OK,  som inte bara fick mig i bättre form och gjorde mig sugen på orientering igen – utan också gjorde tillvaron som nyinflyttad Stockholmare väldigt trivsam. Sedan hösten 2011 bor jag dock i Katrineholm och springer för KOK.

hittaut

Sedan 2017 har jag dessutom projektlett Hittaut Katrineholm helt ideellt.

 

2 Responses to Jobb & engagemang

 1. Svante skriver:

  Hallå Klasse!
  Kul att du skaffat wordpress.
  Jag inser att jag nog har liknande webbhistoria som du. Skaffade hotmail, träffade nån nätdejt, och också faktiskt hade Passagenhemsida! Och nu har vi båda facebook. Vi platsar stenhårt i vår generations internetbeteende helt enkelt.

  Var i tuna häromdan och såg att Sax & Kam hade expanderat in på våra gamla domäner! Och inbrottsgallret var borta med, men borrhålen var kvar, höhö.

  Skulle vara kul att se den nya kåranenlokalen vid något tillfälle.
  Var inne på Elsas hemsida just och läste om Elsas historia, som du skrivit. Kul att jag fanns med i historien. : ) Jag kände mig lite om en outsider i hela Elsaprojektet, var inte så drivande eller aktiv. Men i din redogörelse så framstår jag nästan som en av de stora profeterna bakom, och det var smickrande!

 2. kryssklasse skriver:

  Svante> Ja, vi e nog rätt typiska. Smått kritiska men ändå Facebookande…

  Kåranens gamla lokal har ju även varit studentidrottsföreningskansli, men nu har kvinnan som fick äran att inleda hela första Värsta språket-säsongen med att konstatera att man pratar så ”furt” (fult) i Äskistuuna tagit över… Den nya lokalen invigs 21/8 och allt som krävs av alumner som oss för att få en inbjudan, är en grundplåt i form av 500 bagis till kårhusprojektet.

  Din roll i Elsaprojektet var viktig, utan vettig logga ingen komplett PR-kampanj. Kul att du uppskattade läsningen. Nästa höst fyller Elsa 5 år – då blir det reunion med hela första styrelsen – det har Heidi lovat att se till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: